CTWOW!

Het is een uitdaging die we bij veel organisaties tegenkomen. Men wil een supergoede developer inhuren die alle aspecten van de ontwikkeling van software tot in de puntjes beheerst. Maar hoe bepaal je of iemand echt goed is? Waar moet je eigenlijk allemaal rekening mee houden? En waarom vragen die wereldvreemde bleke jongens en meisjes zoveel geld om achter een groot beeldscherm te zitten met een koptelefoon op zonder dat er een beetje grip is op wat er allemaal precies gebeurt? Tot overmaat van ramp zakt de performance van een net gebouwd platform in elkaar zodra er een beetje tractie is en dan is die freelance-developer opeens MIA.

De oplossing ligt voor de hand: een volwaardige CTO met kennis van zaken. Eentje die alle aspecten van software ontwikkeling in de gaten houdt en weet wat er speelt. Iemand die de taal van de ondernemer spreekt EN die van de ontwikkelaars. Iemand die verder kijkt dan alleen regels code, maar ook meedenkt met de uitdagingen van het bedrijf, oog heeft voor andere zaken die spelen zoals bijvoorbeeld wet- en regelgeving, integratie met andere systemen en beveiliging. Alleen, waar vind je zo iemand? En als ze er al zijn, kosten ze een godsvermogen...

Enter Charper Bonaroo

Wij leveren volwaardige CTO-diensten die uw ontwikkeling naar een hoger plan tillen, op maat gemaakt op uw niveau. We letten onder meer op:

Met onze kennis en ervaring kunnen we uw uitdagingen vertalen naar praktisch uitvoerbare doelen voor developers. We behoeden u voor veel voorkomende valkuilen en zorgen dat wat er gebouwd wordt voldoet aan kwalitatief hoge standaarden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de software development en kunt u zich focussen op waar u goed in bent.

U kunt met ons een abonnement afsluiten waarbij u voor een relatief laag, vast bedrag per maand support en aansturing van uw ontwikkeling krijgt. Daarnaast is een dedicated optie waar we voor een vast aantal uur per periode beschikbaar zijn een mogelijkheid of een pay-as-you go optie waarbij we voor een vast uurtarief voor u werken.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op op 020 240 0271 of vul het contactformulier in via onderstaande knop.

Contact