CTWOW


Het is een uitdaging die we bij veel organisaties tegenkomen. Men wil een supergoede developer inhuren die alle aspecten van de ontwikkeling van software tot in de puntjes beheerst. Maar hoe bepaal je of iemand echt goed is? Waar moet je eigenlijk allemaal rekening mee houden? En waarom vragen die wereldvreemde, ietwat bleke jongens en meisjes zoveel geld om achter een groot beeldscherm te zitten met een koptelefoon op zonder dat je grip hebt op het proces?
Tot overmaat van ramp zakt de performance van een net gebouwd platform in elkaar als er meer dan tien gebruikers tegelijk komen. En dan neemt die 'supergoede' freelance-developer opeens de telefoon niet meer op.

De oplossing ligt voor de hand: een volwaardige CTO met kennis van zaken. Eentje die alle aspecten van software ontwikkeling in de gaten houdt en weet wat er speelt. Iemand die de taal van de ondernemer spreekt EN die van de ontwikkelaars. Iemand die verder kijkt dan alleen regels code, maar ook kritisch meedenkt met de uitdagingen van de organisatie. Oog heeft voor andere zaken die spelen zoals bijvoorbeeld wet- en regelgeving, integratie met andere systemen en beveiliging. Alleen, waar vind je zo iemand?

Enter Charper Bonaroo

Wij leveren volwaardige CTO-diensten die uw ontwikkeling naar een hoger plan kunnen tillen, op maat gemaakt op uw niveau. Wij kijken onder andere naar:

  • Bepalen van de software strategie
  • Architectuur en datamodellering
  • Haalbaarheid en prioritering van werkzaamheden
  • Code-review & test-driven development
  • Beveiliging & dataprotectie
  • Wet & regelgeving zoals AVG en gebruikersvoorwaarden
  • Intellectueel eigenaarschap van opgeleverde code
  • Vertaling van wensen naar goed gedefinieerde issues
  • Projectvoortgang en verwijderen van bottlenecks
  • Documentatie en borging van kennis in de organisatie

Met onze kennis en ervaring kunnen we uw uitdagingen vertalen naar praktisch uitvoerbare doelen voor ontwikkelaars. We behoeden u voor veel voorkomende valkuilen en zorgen dat wat er gebouwd wordt voldoet aan kwalitatief hoge standaarden. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de software development en kunt u zich focussen op waar u goed in bent.


Benieuwd naar hoe we u kunnen ontzorgen?
Neem contact met ons op: 020-240.02.71 of menno@bonaroo.nl

SOFTWARE ONTWIKKELING


We zijn een klein team van gespecialiseerde software-ontwikkelaars. Gecombineerd hebben wij zo'n 50 jaar aan ervaring met programmeren van de meest uiteenlopende softwareproducten in diverse programmeertalen.

Wij zijn vooral bedreven in het bouwen van webapplicaties en API's. We hebben ervaring met zowel het bouwen van grote platformen met honderdduizenden gebruikers als kleine, zeer gespecialiseerde tools en systemen.

Maar....

Software leidt per definitie tot de introductie van nieuwe problemen.

We zullen altijd vermijden om zonder na te denken knoppen te gaan indrukken. Ons uitgangspunt is om zo min mogelijk software te schrijven. Hoe minder software, hoe minder gedoe achteraf.

We beginnen altijd eerst met een analyse van uw probleem en waarom software al dan niet dit probleem zal verhelpen. Als er andere oplossingen zijn die beter passen dan de introductie van complexe software zullen we die altijd voorstellen.
Alleen als we echt geen andere mogelijkheid zien schrijven we code die zo precies mogelijk het probleem, zoals we dat vooraf hebben gedefinieerd, oplost.


Benieuwd hoe weinig software we voor u kunnen schrijven?
Neem contact met ons op: 020-240.02.71 of menno@bonaroo.nl