Vind je wetenschap en techniek interessant en wil je niet altijd aan hetzelfde project werken? Ben je lekker nuchter? Wil je met andere ontwikkelaars werken in een relaxte omgeving, zonder salesmensen om je heen die niets van techniek begrijpen maar het product wel al verkocht hebben? Lees dan verder.

Over ons

Wij zijn een klein team van ontwikkelaars met verschillende expertises. We werken aan complexe backends, mooie frontends, Android & IOS apps. Voornamelijk in opdracht maar we oefenen ook met eigen toepassingen zoals stallijst.nl.

Wil je werken waar en wanneer je wil? Wil je minimaal 1 dag per week werken op ons karakteristieke kantoor in Haarlem (uiteraard Corona-afhankelijk)? Ben je zo'n 3 dagen per week beschikbaar? Reageer dan vooral. Contactgestoord? Einzelgänger? Dat mag. Wel even 1 dag per week inchecken maar verder rekenen we je gewoon helemaal inhoudelijk op je werk af. Op je sokken op kantoor lopen is geen probleem, huisdier mee mag ook.

We zoeken een extra ontwikkelaar bij voorkeur in loondienst, maar andere vormen zijn bespreekbaar. Je hebt interesse in alles wat met IT te maken heeft en je kwalificeert jezelf als full-stack. Onze tech-stack is voornamelijk NodeJS/React (Typescript) en voor als we snel iets moeten bouwen: Ruby on Rails... We staan open voor andere hippe nieuwe frameworks en talen waarmee we onszelf in een hoekje programmeren omdat altijd blijkt dat die nieuwe tool toch wat problemen met zich meebrengt als de deadline voor een project net verstreken is.

We kunnen je afhankelijk van je kennis & kunde zo’n 3.000 - 6.000 Euro per maand op fulltime basis betalen. We zijn een transparant bedrijf. Gaat het goed met het bedrijf dan gaat het goed met jou. We kunnen bonussen uitkeren of een flexibel deel afspreken. Wij willen vooral meer kunnen bouwen. Ons doel is niet om dik geld aan je te verdienen en dat allemaal aan de baas te geven. We delen graag. Geen gekke aandeelhouders hier die in dikke Porsches komen aanrijden terwijl jij je in het zweet werkt voor een hongerloontje.

Onzinnige secundaire arbeidsvoorwaarden

 • Maandelijkse massage van de beste masseur van Nederland
 • Hardware (laptop, koptelefoon, oogkleppen, zitzak, skippybal, whatever je goed stemt)
 • Zoveel boterhammen met pindakaas of tosti's als je kunt eten (regelmatig op expeditie naar de groothandel)
 • Aandelen of winstuitkering na 2 jaar in dienst
 • Of niets van bovenstaande en gewoon meer harde euro’s, Ethereum, Dogecoins of welke andere crypto nu weer rising is.
 • We programmeren dus onder andere in

 • Javascript / Typescript (Node, Vue, React)
 • Ruby / Ruby on Rails / Sinatra
 • Elixir / Phoenix
 • Python / Pyramid
 • Java / Kotlin / Swift / Objective-C
 • Verder de rest van de clichés zoals Git/Google Cloud/AWS/Nintendo 64/XboX etcetera. Alle die dingen die je nu ook al gebruikt.

  E-mail je CV, GitHub, Tweakers, git-log, portfolio of andere informatiebronnen waarin je sterke eigenschappen naar voren komen naar menno@bonaroo.nl.

  Gelieve geen recruitment op basis van deze vacature.